Maestro Gold to unikalna kompozycja dwóch olejów. Składa się na nią słonecznikowy wysokooleinowy oraz olej rzepakowy bez udziału tłuszczów uwodornionych w składzie.
Nowy produkt posiada dużą odporność na wysokie temperatury i degradację tłuszczu, punkt dymienia> 230°C, 2 x dłuższy czas smażenia w porównaniu do popularnych frytur palmowych to właściwości nowej frytury, które pomogą restauratorom i szefom kuchni obniżyć koszty przygotowania potraw oraz poprawić komfort pracy.
Wysoki poziom jednonienasyconych kwasów tłuszczowych zapewnia korzystny profil żywieniowy frytury i jej wyjątkową stabilność. Neutralny zapach czyni ją idealnym rozwiązaniem w otwartych kuchniach.
[POGODA]1602700393065[/POGODA]
[PORADA]
Maciej Wasielewski z I LO w Inowrocławiu w zespole eksp
Gratulacje Maciej tak trzymaj powodzenia
Stefan L
19:19, 2025-05-15
Szefowa sztabu Trzaskowskiego: trwa masowa akcja dezinf
Jarek już się wszystkiego łapie bo jego kandydat sutener tonie.
drwal
17:02, 2025-05-15
Nawroccy przekazali kawalerkę Chrześcijańskiemu Stowarz
Szczyt obłudy !
fagot
17:00, 2025-05-15
OSP Kruszwica apeluje o nieparkowanie przed bramą wyjaz
Najlepsze w tym wszystkim jest to że obok jest komisariat policji ! To że nic nie widzą w mieście to już wiemy ale żeby nie widzieli co pod nosem mają to już szczyty ignoranctwa.
neo
16:58, 2025-05-15
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz