Zamknij

ZT Kruszwica wprowadza na rynek nową fryturę. To kompozycja dwóch olejów

20:36, 14.10.2020 artykuł sponsorowany Aktualizacja: 20:43, 14.10.2020
Skomentuj

Kruszwica wprowadza na rynek nową fryturą,  która pozwoli na bardziej efektowe i korzystne smażenie biznesowe. Nowy produkt ma za zadanie zachować bardzo dobre parametry żywieniowe przyrządzania potraw.

Maestro Gold to unikalna kompozycja dwóch olejów. Składa się na nią słonecznikowy wysokooleinowy oraz olej rzepakowy bez udziału tłuszczów uwodornionych w składzie.

Nowy produkt posiada dużą odporność na wysokie temperatury i degradację tłuszczu, punkt dymienia> 230°C, 2 x dłuższy czas smażenia w porównaniu do popularnych frytur palmowych to właściwości nowej frytury, które pomogą restauratorom i szefom kuchni obniżyć koszty przygotowania potraw oraz poprawić komfort pracy.

Wysoki poziom jednonienasyconych kwasów tłuszczowych zapewnia korzystny profil żywieniowy frytury i jej wyjątkową stabilność. Neutralny zapach czyni ją idealnym rozwiązaniem w otwartych kuchniach.

[POGODA]1602700393065[/POGODA]

[PORADA]

 

(artykuł sponsorowany)
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%