Zamknij

Gzella w Kruszwicy. Nowy punkt przy ulicy Rynek 20 otwarty od piątku! [ZOBACZ OFERTĘ]

05:40, 01.12.2021 artykuł sponsorowany Aktualizacja: 16:13, 01.12.2021

W najbliższy piątek (3.12) odbędzie się otwarcie nowego punktu najlepszych Wędlin z Borów. Przy ulicy Rynek 20 w Kruszwicy będzie można zakupić produkty w najlepszej cenie.

Wielkie Otwarcie Sklepu Firmowego Wędliny z Borów już 3 grudnia! Produkty z Kociewskiej Wędzarni dostępne w punkcie przy ulicy Rynek 20 w Kruszwicy. Sklep firmowy czynny od poniedziałku do piątku od godziny 7:00 do 18:00 oraz w sobotę od 7:00 do 15:00.

Kruszwica - Otwieramy się dla Ciebie

[FOTORELACJA]2337[/FOTORELACJA]

W ofercie Sklepach Firmowych Wędlin z Borów możecie liczyć na: 

  • Codziennie świeże dostawy mięs i wędlin
  • Możliwość składania zamówień specjalnych
  • Mielenie wybranych elementów mięsnych na życzenie klienta
  • Próżniowe pakowanie mięs i wędlin
  • Ubijanie mięs zgodnie z oczekiwaniami
  • Produkty odpowiednie dla wegetarian i wegan
  • Mięso wołowe i cielęce
  • Ciepłe dania z pieca
  • Płatność kartami płatniczymi oraz BLIK
  • Szeroki wybór asortymentów dodatkowych

Zapoznaj się z dostępnymi produktami

  • Wszystkie produkty mają ponad 120 g mięsa
  • Bez dodatku fosforanów
  • Bez dodatku glutaminianu monosodowego
  • Wędzone tylko dymem bukowym
  • Dostępne tylko w Delikatesach Mięsnych Gzella
  • Brak folii w czasie transportu – odpowiedzialność środowiskowa
  • Szybka logistyka – produkt od razu po przygotowaniu wyjeżdża na sklepy
  • Poszczególne asortymenty produkowane tylko w określone dni (zgodnie z planem pojawiają się na sklepach)

(wszystkie produkty znajdziesz na stronie internetowej Gzella Wędliny z Borów)

Linia z Kociewskiej Wędzarni

Naturalny dym bukowy w połączeniu ze starannie selekcjonowanym surowcem wieprzowym pozwoliły stworzyć wyjątkowe produkty rodem z dawnych lat świetności krajowej tradycji masarskiej. Wysoka mięsność ponad 120 g w każdym produkcie, niezwykły aromat i kruchość połączone z wyrazistym kolorem wędzenia oraz doskonałym smakiem wysokojakościowej wieprzowiny to prawdziwa gratka dla koneserów wyrobów mięsnych. Linia z Kociewskiej Wędzarni nie posiada także dodatków glutaminianu monosodowego i fosforanów, dzięki czemu jej wyjątkowość można odnaleźć w każdym kolejnym kęsie.

Boczek z Kociewskiej Wędzarni

Starannie selekcjonowany boczek wieprzowy, poddany procesowi kontrolowanego wędzenia naturalnym dymem bukowym jak za dawnych lat. Wyśmienita propozycja dla smakoszy intensywnego aromatu wędzenia, którego połączenie z delikatnością boczku stanowi o jego szlachetnym rodowodzie. 100 g produktu wyprodukowano ze 124 g boczku, nie zawiera fosforanów i glutaminianu sodu.

Schab z Kociewskiej Wędzarni

Delikatny, kruchy schab o wyraźnie mięsnej strukturze poddany procesowi wędzenia naturalnym dymem bukowym i o wysokiej zawartości mięsa, gdyż na 100g produktu wykorzystano 129g mięsa, cóż chcieć więcej od produktu bliskiego doskonałości? Smak znany z babcinej chaty na wyciągnięcie ręki, który wciąga już od pierwszego kęsa! 

Kiełbasa z Kociewskiej Wędzarni 

Stworzona zgodnie ze sprawdzoną masarską tradycją i w oparciu o tradycyjny proces wędzarniczy, dzięki czemu prócz wysokiej mięsności 126 g mięsa na 100 g produktu cechuje się aromatem znanym z babcinej chaty. Pakowana w szary papier ekologiczny, odwołujący myśli do lokalnej tradycji masarskiej, gdy staranne procesy produkcji i doskonałe mięso pozwoliły stworzyć wędliny o szlachetnym charakterze.

Szynka z Kociewskiej Wędzarni

Kunszt masarski i dawne receptury pozwoliły stworzyć produkt niezwykły, odwołujący się smakiem i procesem obróbki do najlepszych praktyk krajowej sztuki wędliniarskiej. Wysoka mięsność na poziomie 123 g mięsa w 100 g produktu, wędzenie dymem bukowym oraz mieszanka przypraw, której głównymi nutami są ziołowe aromaty gwarantują niezapomniane doznania smakowe rodem z regionu Borów Tucholskich.

Gzella to historia marki, która rozpoczęła się w 1985 roku i dzięki konsekwentnemu rozwojowi stała się ona symbolem wiarygodnego i stabilnego biznesu oferującego wyroby, które są idealnie dopasowane pod gusta i potrzeby odbiorców. Ponad 30 lat rozwoju, doświadczenie pracowników i silne przywiązanie do lokalności pozwoliło stworzyć firmę będącą synonimem dobrego smaku i wyśmienitych doznań kulinarnych, co zostało docenione przez naszych konsumentów oraz branżowych partnerów. Niezmiennie jednak dążymy do zapewnienia jak najwyższej jakości produktów, tworzonych w zgodzie ze sprawdzonymi recepturami masarskimi minionych pokoleń, aby każdy niezależnie od swoich upodobań mógł cieszyć się smakiem produktów tworzonych z duchem Borów Tucholskich i dostępnych głównie za pośrednictwem sieci sklepów własnych!

Sieć sklepów firmowych działająca pod marką Delikatesy Mięsne Gzella oraz Wędliny z Borów to największa specjalistyczna sieć sklepów mięsnych w całej Polsce posiadająca aktualnie blisko 250 punktów. Sukcesywny rozwój w nowych lokalizacjach oraz dopasowanie oferty handlowej do potrzeb i oczekiwań konsumentów pozwoliły stworzyć nie tylko rozbudowany asortyment, ale także szereg usług dodatkowych. Klienci wybranych lokalizacji mogą skorzystać m.in. z oferty ciepłych Dań z Pieca, wędzonych na miejscu Borowych Specjałów, czy też zamówić ulubione produkty z dostawą do domu za pośrednictwem aplikacji Glovo, czy Wolt. Poznaj markę na www.wedlinyzborow.com lub www.gzella.pl

[ZT]18347[/ZT]

 

(artykuł sponsorowany)
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
0%